Virtualne sidlo Kosice

Detail inzerátu

Číslo inzerátu 82184
Zobrazené 22
Inzerát expiruje do vymazania
V kategóriach Kancelárie - prenájom

Popis

Poskytujeme prestížne adresy v krajských mestách ako Bratislava, Košice, Prešov a Banská Bystrica, ktoré si môžete zapísať do obchodného registra. 

Týmto spôsobom získate dôveryhodnejšie a profesionálnejšie pôsobenie voči vašim klientom, pričom si zároveň výrazne znížite náklady na kancelárske priestory. 

Vaše poštové záležitosti budú u nás v bezpečí – postaráme sa o ich príjem, skenovanie a zasielanie na vami zvolenú adresu. Využiť môžete aj prenájom zasadacích miestností pre vaše stretnutia.

Naša spoločnosť ponúka niekoľko balíkov služieb, ktoré zahŕňajú všetko od základného prenájmu adresy až po komplexnú správu pošty a SMS notifikácie. 

Tieto služby sú ideálne pre začínajúcich podnikateľov, ako aj pre zahraničných klientov, ktorí potrebujú slovenské sídlo, ale svoju činnosť vykonávajú zo zahraničia.

Pre viac informácií alebo ak potrebujete poradiť s výberom vhodného balíka, neváhajte nás kontaktovať. Naše stabilné služby a profesionálny prístup vám zabezpečia bezstarostný chod vášho podnikania.

Viac informácií na:

https://www.virtualnesidlo-kosice.sk/ 

Tel: +421 948 296 779 

Email: info@sroihned.sk

Špecifické detaily inzerátu

Transakcia Prenájom

Lokalita

Slovensko
Cena: 3 € /mesiac
Nezabudnite spomenúť že voláte z UNiBAZAR.sk
Pridané 19-08-2024
Pridal
Neregistrovaný inzerent

Podobné inzeráty