Sidlo firny

Detail inzerátu

Číslo inzerátu 82336
Zobrazené 28
Inzerát expiruje do vymazania
V kategóriach Kancelárie - prenájom

Popis


Naša firma Vaše sídlo vám ponúka výhodné a spoľahlivé riešenia pre virtuálne sídlo vašej spoločnosti v rôznych mestách na Slovensku. S nami získate nielen prestížnu adresu pre vašu firmu, ale aj množstvo doplnkových služieb, ktoré vám zjednodušia podnikanie.

Prečo si vybrať práve nás?

Lokalita: Ponúkame virtuálne sídla v Bratislave, Košiciach, Banskej Bystrici a Prešove, čím zabezpečujeme výborné pokrytie po celom Slovensku.

Ceny od 3 € mesačne: Služby sú dostupné už od 3 € mesačne, vrátane možnosti využívania nepretržitého prístupu k pošte cez náš K-BOX.

Komplexné služby: Okrem virtuálneho sídla zabezpečujeme aj preberanie a skenovanie pošty, SMS a e-mailové notifikácie, preposielanie doručenej pošty, a mnoho ďalšieho.

Jednoduchá správa: Online prístup k pošte 24/7, s možnosťou rezervácie K-Boxu pre osobné prevzatie pošty.

Naša ponuka je ideálna pre začínajúcich podnikateľov, ktorí potrebujú reprezentatívnu adresu za dostupnú cenu, ale aj pre zabehnuté firmy, ktoré hľadajú efektívne riešenie pre svoje administratívne potreby.

Kontaktujte nás a zabezpečte si prestížnu adresu pre vašu spoločnosť už dnes!

Viac informácií nájdete na našej stránke alebo nás kontaktujte priamo. Sme tu, aby sme vám pomohli rozbehnúť váš biznis bez starostí.

Viac informácií na:
https://www.virtualnesidlo-kosice.sk/
Tel: +421 948 296 779
Email: info@sroihned.sk

Špecifické detaily inzerátu

Transakcia Predaj

Lokalita

Slovensko
Cena: 3 € /mesiac
Nezabudnite spomenúť že voláte z UNiBAZAR.sk
Pridané 26-08-2024
Pridal
Neregistrovaný inzerent

Podobné inzeráty