Predaj 3i bytu po kompl. rek. na Rajeckej ul., Vrakuňa

Detail inzerátu

Číslo inzerátu 82453
Zobrazené 6
Inzerát expiruje 19-01-2025
V kategóriach 3 izbový byt
Nový

Popis

Predaj 3i bytu po kompl. rek. na Rajeckej ul. v Bratislave, mestská časť Vrakuňa.
Byt sa nachádza na 3. poschodí zo 7., pozostáva z troch obytných miestností a lodžie s celkovou výmerou 63,5 m2. K bytu prislúcha aj pivnica. Orientáciu bytu je východ-západ.
DISPOZÍCIA BYTU: byt pozostáva z chodby, kuchyne s výstupom na loggiu, z priestrannej obývačky, dvoch samostatných izieb, kúpeľne s vaňou a samostatnej toalety.
STAV A VYBAVENIE BYTU: byt sa predáva nezariadený a prešiel kompletnou rekonštrukciou, vrátane výmeny el. a vodoinštalačných rozvodov, zárubní, dverí, podláh ( v izbách sú parkety, v chodbe, kúpeľni, WC a kuchyni je položená nová dlažba), v kuchyni je predpríprava na osadenie novej kuch. linky), vstupné dvere sú bezpečnostné.
BYTOVÝ DOM: je zateplený a prešiel kompl. rekonštrukciou vrátane nových zvislých rozvodov vody, plynu, kanalizácie, v súčasnosti sa budú meniť výťahy a maľovať spoločné priestory.
OKOLIE: V okolí byt. domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť s obchodnými prevádzkami a službami, materské a základné školy, zdravotné stredisko, pošta, reštaurácie, zastávky MHD.
K bytu je možné dokúpiť samostatnú garáž v garážovom priestore pri byt. dome.

Špecifické detaily inzerátu

Transakcia Predaj

Lokalita

Vrakuňa, Bratislava II, Bratislavský kraj, Slovensko
Kontakt tomirealrk@gmail.com
Kontakt: tomirealrk@gmail.com
Telefón: 09..........zobraziť
Nezabudnite spomenúť že voláte z UNiBAZAR.sk
Pridané 21-10-2024
Pridal